Nuffnang Ads

Sunday, 21 December 2008

Ulangtahun ke 34

Tarikh : 21hb Disember 2008
Tempat : Red Box, Pavillion, Bukit Bintang, KL



Ucapan terima kasih pada Leeza n Irni yg sudi buat 'suprise' party nih.. thank you so much..

Syukur ke hadrat Illahi, dengan limpah kurniaNya aku masih lagi dpt bernafas sehingga hari ini. Alhamdulillah umur aku masih lagi panjang, sihat tubuh badan, rezeki yg tak putus dan dugaan yg diberikan olehNya sepanjang tahun ini.

Terima kasih pada mak aku, yang melahirkan aku, membesarkan aku dah apa juga pengorbanan yg di berikan oleh nya sehingga aku menjadi seperti aku skrg ni.
(ucapan pertama ulangtahun aku ialah dr bonda aku yg tercinta). Terimakasih jugak pada Bak (ayahanda ku)

Tak lupa juga, pada kwn2 yg selama ni menyokong aku dr belakang. Ucapan ulangtahun jugak aku terima dr Leeza, Irni, Syima, Juffi, Kak Roy, Shahmeen, Shaheeb, Milo, Abg Alim, Bard HKG, Hadi, Ed, Rohan, Lynn, Nina LASB, Kak Ela, Adeq, Syami (anak bujang Irni, Farah Diba, Elyn. Love u all.

8 comments:

Aleeza Zaily said...

Hoh! ngata aku... hang pun hari meng'update'kan blog sedunia ke hari nih? Lawo gambo2 tu kan, sila le bagi kat aku jua, unedited & uncensored please...

cae said...

ok! nnt aku bg kat hang ngan IRS skali yek.. esok yek! Xda apa nak buat baik aku update blog kan?!

adie-ishmael said...

Eid Milad Saeed...(Hepi birthday)

cae said...

Syukran! Syukran!

Anonymous said...

enjoy baca blog hang....
awat lama dah tak update.....

Anonymous said...

lupa nak habaq....cik ni kawan lama hang...izadora74

cae said...

iza rupa nya.. ku pikir kan sape.. nnt bila free aku update na.. tks for reading yek..

googler said...

vintage dior
christian dior bag
dior bag
dior handbag
dior handbags