Nuffnang Ads

Sunday, 21 December 2008

Hari Bahagia Pak Yem

Tarikh : 20hb Disember 2008
Tmpt : Kg Sg Pari, Ipoh, Perak

Aku menghadiri majlis perkahwinan salah sorg kawan aku di Ipoh, Perak. Plan asalnya nak pergi berempat, bila dah dekat tarikh tersebut sorg2 tarik diri, dengan alasan yg tersendiri. Tak pe lah.. xkan aku tak g kot.. aku gagah kan jugak lah diri aku tuk ke sana.
Bergerak ke Ipoh kurang lebih 11 pagi, sempat jugak aku breakfast kat LRT corner heheh.. bkn apa.. takot nnt lapar pulak otw ke sana nnt kan?!
Sampai sana kurang lebih jam 2, jumpa pengantin amik gambar n trus makan…duk semeja dgn Bard, Juff, Zai, Carey, Carey’s sister n kawan Bard paham2 je lah.. riuh rendah jadinya… lauk mmg berbeza dr lauk kenduri yg biasa aku makan.. Tp syg.. tak sempat pulok nak tangkap gambo..
Whatever it is, untuk Pak Yem or Fuad or Ibrahim Selamat Pengantin Baru aku ucapkan. Semoga berbahagia hendaknya.

3 comments:

adie-ishmael said...

asyik gi kenduri kawan jer...kenduri diri sendiri bila pula kawan leh datang?

cae said...

i mana leh langau bendul... kenalah org sana dulu...

maicher said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington