Nuffnang Ads

Thursday, 3 April 2008

Day 2

Day 2

2nd day ni.. ada Island Tour

Byk menda yg boleh aku cite kat sini.. tp memandangkan aku tak punya masa tuk update jadi aku sertakan pic2 yg boleh di tatap tuk kalian semua...


Ni pic kami dlm boat yg bwk kami pusing2 island.. cun tak pic silang pangkah kami?!!



Heeyyyy!!! hang dok rakam gambo ape tu?!!! lurah dendam kaaa...?!! hehehe.. lantak lah kan.. aweks dia la pulak kan...!!



alamakkkk....!!! sori ler senggaja... ngah dok adjust camera phn.. ada pulak satu objek ni.. xamik kang... rugi!!! jadi..ko org layannnnnnnnnnn....


ni salah satu permandangan cantik selain dr gambar di atass... :)

chewwaahhhh...!! eksyeenn yek!!! tp masa tu mmg letih n penat.. sempat lah lelap kejap di bawah sang mentari yg mmmg! mmmg! terikkkkk....

Aik! aku kah itewww??? 1st time siooootttt!!! gaya ada la skit...
Hmmmmpptth!! apa boleh buat.. org jemur baju dia jemur badan.. lantak.. yg penting pasangan iteww memakai G-String yekk...!!


ni lunch kami lebih kurang pukul 12hrs++ waktu tempatan dan kol 1hrs++ wat mesia..

ada tomyam (orgininal tomyam yek...) + nasi goreng + sayur campur (campur) + ikan + ayam dan ada lah jugak dua tiga lauk lagi... dan jugak dessert (buah nenas + tembikai)




nah... ni yg paling bestttt!!! kesan dr sinaran mentari... walau pun aku dah bubuh sun block.. tp ttp kena gak... sampai la ni masih ada lagi saki baki kulit berbalam... hehehe..




Kami sampai ke hotel kami lebih kurang jam 7hrs++, masing2 bergegas nak mandi sbb kami ada temujanji dgn kedai facial yg kami book masa ari pertama..
Masing2 tak sabar nak relex sambil muka di urut2, badan di picit2 (skit je...) ya la.. kurang2 ilang lah skit penat siang tadi kan...
tp sayang masa peristiwa iteww.. tak sempat nak amik gambo plak... huh!! tp sempat lah Si Sy amik video guna dia punya video cam!
masing2 dah selesai... perut pun say hi!!!.. paham2 je la... lapar la tuh...
aku ada tanya gak akak yg buat facial tu.. kebetulan dia pun org patani so, dia paham lah apa yg kita nak kan... makanan halal... kami pun jln la keluar dr Thai's Siam tuh... ala2 jalan2 cari makan la nih.. so, ternampak lah kedai Indian Muslim... hmmm.. hentam aje la...
cm na ek nak komen pasal makanan dia.. ok la.. tp aku tetap tiada perasaan bila makan.. xda feel lah... dah la air soda dia cm hampeh!!! aiyoooo.. xmo lah aku ingatkan lagi!!

lepas makan, p la ronda2.. ada lah masuk kelab2 depa... hmmmm... what do u expect kalau dtg phuket kan?! thai girl show? ko org fikir2 kan lah....

dah abis show.. p ronda2 lagi.. lagak cm nak cari souvenir... tp cm mahal la pulak.. xpe.. ronda2 lagi.. dah xtau kemana hala dah tuju kami... ape lagi cari tut! tut! lah... jalan punya jalan... ada org sapa aku.."abg nk g mana bang???"... eh! dlm ati aku.. bukan ke aku kat Thailand?!!! aku pun toleh lah... rupa2 mamat ni org melayu duk di padang besar.. so boleh speaking melayu... arrghhh!! lega aku.. dah interview bagai... kiranya lebat jugak lah sembang kami ngan dia.. smpai kami ckp.. "senang2 sy call abg esok, bwk kita p Phuket Fantasea.." dia ckp "bulehh... takdok masaaloh... (dgn loghat kelatan dia tuh..)..

Gumbira hati kami.. tp.. tu lah.. jumpa dia pun di saat2 kami dah nak balik...

hmmm... nnt sambung Day 3 yekk... chiaawwwww!!!

7 comments:

Anonymous said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Aleeza Zaily said...

sket benor catatan perjalanana nya owh... each photo speak more than thousand words eh.... bravo! sempat jugak nko update eh, aku kena take time, fenat Jakarta belum ilang, ni dah nak exam le pulok..

Anonymous said...

See Please Here

Anonymous said...

Tak dok masaaloh. Nak resipi tong yangm pon buleh...Jangan lupo daun limau PEROT.....

Computadores said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http://computador-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

See Please Here

Moon said...

asehmak adan..lawa badan ko..ha tak reti2 link kan blog aku? heh