Nuffnang Ads

Saturday, 13 December 2008

Jawapan Tag

Uish!!! Terkena jugak yek aku ngan ko yek Bard… tp tuk tidak mengecewakan ko bard.. sila lihat di bawah.. heheh.. pak kal aje aku xleh nak tag ko, sbb ko dah tag aku dulu kan… anyway.. enjoy ur reading..

Do you think you're hot?
Yes I do.

Upload a fav pic of you.
Sema pic2 aku adalah fav pic aku.. heheheh.. boleh ke mcm tuh?

Why do you like this pic?
Sbb tu pic aku, kalo pic org lain belum tentu aku suka.. keh! Keh! Keh!

When was the last time you ate pizza?
5th December 2008

The last song you listened to?
Owh! Lagu apa ek? Hmmm… sblum aku sampai umat td aku bukak Best 104 aku dengar lagu Dingin – Ziana Zain

What are you doing right now besides this?
Baru lepas buat new entry kat blogspot yg dah lama tersadai…. huhuuhu

What name do you prefer besides yours?
Rasanya nama aku tu dah cukup sedap dah… tks mom…

People to tag (orang ada blog lah kan)
Ed
Adie
Leeza
Moon
Afdlin Shauki hehhehe….


Who is no.1?
Rakan karib aku, merangkap housemate aku, merangkap kwn gadoh aku, kami berkawan since kami di tingkatan 4 sampai lah la, dah berapa tahun ek?…

No.3 is having a relationship with?
Hehehe.. ntah ler.. rasa2nya ngan abg ali.. tp katanya dah putus… wallahuallam..

Say something about no.5
Suka dgn bakat yg ada pada dia… dia boleh jugak buat aku gelak.. walaupun pada hakikatnya.. aku ni susah nak gelak.. dgn lawak2 org…

How about no.4?
Owh! Dia ni org nya suka gelak.. baru2 ni baru naik pangkat jadi Ibu. Tahniah ya Moon.. semoga bertambah2 lagi anak ko yek…

Who is no.2?
Aku kenal dia dr ex office mate masa keje kat digi… dia very da abg2.. hahahahah… abg2 kah?!

3 comments:

Aleeza Zaily said...

canner hang leh kena tag nih? aku pung nak jugak.... nama aku pun terlibat sekali pulak tuh

cae said...

ya... si bard lah yg tag aku.. so apa lagi sila lah jawab.. hang kat mana ni? KL?

intelligence said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry