Nuffnang Ads

Sunday, 8 June 2008

Eye On Malaysia

5th June 2008

Balik keje, dia org dah siap ada program sendiri, nak tak nak aku kena lah ikot kan.. ya la.. bukan slalu pun.. Epa nak sgt g Eye On Malaysia, sanggup tunggu aku balik dr keje nih.. Cian pulak.. huh! Layan aje ler..

Sblum tu aku sempat jugak ler surf internet pasal Eye On Malaysia nih, bukannya apa pun..saja tgk dia punya waktu operasi.

Kami berlima yg pergi (Kak Ijah, Kak Ina, Ed n Epa), yg makcik dua org tu sah2 ler takot nak naik, dia org tu high phobia. In fact Ed pun penakot jugak menda tinggi ni, paksa jugak suh dia naik. So kami bertiga je lah yg naik. Kak Ijah n Kak Ina duk diam2 kat luar tuh.

Ni lah pertama kali aku naik Eye On Malaysia (EOM). Hmmmm… nak kata best, ok je ler.. bila menda alah tu pusing, dpt la kita tgk permandangan Kuala Lumpur pada waktu malam…

Apa yg aku nak cite kat sini pasal si Ed, dia ni mmg high phobia, bila dia naik, mulut dia kumat kami beristigfar. Lagi tinggi kita pusing, lagi kuat dia beristigfar. Aku ngan Epa berdekah2 gelak kan dia, siap menyakat dia lagi.. kami siap tukar2 seat, takot punya pasal dia marah nya kami sbb tukar seat, atas alasan takot berat sebelah… hehehehehe..

Apa2 pun yg mana tak penah naik tu cuba2 lah yek.. seronok..







8 comments:

sweepstake lottery said...

Probably I can say with this blog make, more some interesting topics.

free lotto game said...

Yutarets! kasagad bah!

Aleeza Zaily said...

kesiannya tgk muka Rosdi, tapi nko nampak gomok la bai...

Anonymous said...

hmm...tak pernah naik lagi. ingin nak cuba. ada sape2 nak temankan? knapa naik malam2? siang2 mesti lagi jelas pemandangan nya... kan? ada alasan lebih baik knapa perlu naik waktu malam? ***adie***

Moon said...

Aku kagum ngan sedi..takut2 pun naik jugak..oklah conquer your fear..tapi tulah muka yg hensem jadik langsung huduh tak hingat bila takut..mcm meneran nak berak hahaha..

cae said...

aleeza - aku nampak gomok? bagus ler.. tanyanya senang ati..

adie - kena cuba, xcuba xtau, sapa2 pn leh teman kan.. :) naik mlm sbb siang keje, siang mmg jelas permandangan, tp kalo malam dlm camera cantik.. sbb nampak lampu bagai.. tp apa2 pn masng2 punya pendapat.

moon - tu arr.. yg mana penakot tu..harus amik semangat dr dia.. muka pun nampak cuak!

ross said...

perghhh .. pandai ko ngan moon mempropa aku kan? alah aku takut buat buat jer tu (sambil2 betul kolar baju nih) hahahaha ... cinabeng!! dengak skru yg kecik mcm tu, memang aku rasa tak selamat langsung ... dah la goyang2 pastu bunyi krek sana kreek sini .. apa la...

axim said...

Aku pun da naik mender nih...ntah,tak best pun..