Nuffnang Ads

Wednesday, 29 April 2009

New of Me..

Agak lama aku tak update cite aku kat sini, bukan xda cite.. tp ketiadaan masa. asyik sibuk, sibuk ngan apa pun aku tak tau..

Last Saturday @ 19th April 2009, aku g bergelinjang ngan kwn aku. Kami g FRIM n KLCC pada malam nya.. Tujuan lain tidak.. hanyalah tuk ni.. Tks bro for the pics... Next time kita wat keje ni lagi eh!!!






















5 comments:

@xiM said...

full of FACES..

:)

Aleeza Zaily said...

Aku pasti ini bukan menggunakan camera nko yang kita beli sama-sama dgn IRS tu kan... kan..

Comment aku:
Gambo memula tu sekali imbas mcm P. Romli pun ada (sbb black & white kut)
Gambo yg ternganga tuh... adoyai.. mcm Sy****...

cae said...

bukan.. ni SLR camera...
Aku suka back to 60's.. hahah..
mcm Sy....? apa tu?

Ad said...

wah..pose mengaum!!

i loikeeeeee

adie-ishmael said...

camera baru ker...lawanya rantai dia...